ESET Smart Security 1-letna elektronska licenca za 1 računalnik
€46.76
Brez DDV: €38.33
Blagovne znamke: ESET
Šifra: ESSmart
Razpoložljivost: po naročilu

Količina:

Najbolj celovita rešitev za domače uporabnike. Temelji na tehnologiji ESET NOD32 Antivirus, ščiti pred virusi, črvi, vohunskimi programi in ostalimi internetnimi grožnjami.

Ščiti tudi pred neželeno pošto, poleg tega pa vključuje še osebni požarni zid in zaščito pred krajo (Anti-Theft). ESET Smart Security tako kot NOD32 porabi minimalno količino sistemskih sredstev in neopazno deluje v ozadju.

ESET Smart Security vam zagotavlja:

- Proaktivno zaščito: večkrat nagrajena ThreatSense tehnologija združuje več slojev zaznavanja in vas tako ščiti tudi pred še nepoznanimi grožnjami. ThreatSense tehnologija zagotavlja tudi nizko število lažnih zaznav in boljšo zaznavo od vseh konkurenčnih produktov.

- Natančno zaznavo: ESET natančno zaznava znane in neznane grožnje. Konsistentno zmaguje na testiranjih in je znan po najmanjšem številu lažnih alarmov. 

- Nizko porabo sistemskih sredstev: ESET Smart Security porabi manj delovnega pomnilnika in moči procesorja, zaradi česar vaš računalnik deluje hitro in neobremenjeno, kar omogoča nemoteno igranje iger, hitro brskanje po spletu in lažjo uporabo elektronske pošte.

- Hitro pregledovanje: ESET Smart Security je izjemno zmogljiv program, ki zagotavlja bliskovito hitro pregledovanje in avtomatsko posodabljanje, medtem ko neopazno teče v ozadju.

- Zaščita za e-bančništvo: uporabljajte svojo elektronsko banko brezskrbo, v zaščitenem spletnem brskalniku.

- Zaščita pred krajo (Anti-Theft): vas je kdaj zaskrbelo, da bi vaš prenosnik enostavno izginil? Spremljajte aktivnosti na pogrešanem prenosniku, izsledite ga in obvestite najditelja s funkcijo Anti-Theft.

- Osebni požarni zid: požarni zid programa ESET Smart Security je učinkovit, prilagodljiv, predvsem pa preprost za uporabo.

- Zaščita pred neželeno pošto: ESET Smart Security vsebuje tudi zaščito pred neželeno pošto, ki deluje v vseh najpogosteje uporabljenih programih za odjemanje pošte.