Spletne storitve

Predstavite se svetu....

Izdelava spletnih strani

 

Načrtovanje spletnih mest

Zasnova in načrtovanje spletnega mesta sta temelj vsakega projekta. Pred izvedbo vam pripravimo natančen načrt strategije spletnega mesta, s čimer zagotovimo maksimalen izkoristek investicije v izdelavo spletnega mesta.

Unikatno oblikovanje in izdelava spletnih mest

Vsak projekt unikatno oblikujemo, ter prilagodimo vaši ciljni publiki in celostni podobi vašega podjetja. Estetsko dovršenost spletnega mesta podpremo s kakovostno strukturo, ki jo določimo na samem začetku.

Optimizacija spletnih mest za višje uvrščanje v iskalnikih

Že v pripravi strategije nastopa določimo ključne besede za najboljši izkoristek optimizacije spletnih mest za spletne iskalnike. Vaše spletno mesto po zaključku projekta vpišemo v vse pomembnejše spletne imenike.

Urejevalnik vsebin

Za samostojno urejanje vsebin vam v spletno mesto vgradimo vmesnik CMS za enostavno urejanje in popoln nadzor nad vsebino. Urejevalnik prilagodimo vašim željam in zahtevam.

Dodatni moduli

Za boljšo učinkovistost vašega spletnega mesta, vam po želji lahko dodamo razne module, na primer za pošiljanje elektronskih novic, vmesnik za socialna omrežja (Facebook, Twitter), podrobnejšo statistiko, obrazci…

Kakovostno in zanesljivo gostovanje

Ko je spletno mesto končano, zanj nudimo gostovanje na hitrih in zanesljivih strežnikih. Za vas lahko registriramo domeno, vam svetujemo pri izbiri imena in uredimo poštne naslove.

Vzdrževanje spletnih mest

Po zaključku projekta smo vam na voljo za vzdrževanje, spremembe funkcionalnosti in nadgradnjo vaših spletnih mest, kot tudi za najrazličnejša svetovanja.

 

Izdelava spletne trgovine

Pri izdelavi spletnih trgovin upoštevamo najnovejše standarde in uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, ki je na voljo v danem trenutku. S tem zagotavljamo zanesljivost, sodoben izgled in uporabniku prijazno funkcionalnost.

Izdelava spletnih trgovin