Pisarna v oblaku – Office 365

Poenostavite vaše poslovanje

office365

Office 365 vam nudi pisarno v oblaku. Uporabljate ga kjer koli, kadar koli in v kateri koli napravi.

Office Online omogoča uporabo v spletu, z OneDrive delite in shranite datoteke, uredite skupne koledarje...

Oglejte si letak in preverite Office 365 poslovne pakete: Moderna pisarna 2018

Zagotovite si brezplačno preizkusno različico že danes!

Microsoft 365 Apps for Business

Microsoft 365 Busines Standard

Vaš Office – ne glede na to, kje ste

Na voljo imate znana vrhunska orodja za večjo učinkovitost – ne glede na to, ali ste v pisarni ali na poti. Vedno najnovejše različice programov sistema Office: ustvarjajte, urejajte in dajajte datoteke v skupno rabo z drugimi v realnem času v računalniku s sistemom Windows ali računalniku Mac, v napravi s sistemom iOS, Android™ ali Windows.

Orodja za strokovnjake

Naslovu za poslovno e-pošto dodajte ime svojega podjetja in tako ustvarite prepoznavnost v poslovnem svetu ter vzpodbudite zanimanje za posel s prilagojenim trženjskim gradivom, ki ga je mogoče preprosto ustvariti. Uporabite številna orodja za komunikacijo, od e-pošte in neposrednih sporočil do družabnih omrežij in videokonferenc.

Orodja za sodelovanje

Z 1 TB shrambe na uporabnika boste imeli dovolj prostora za vse svoje datoteke. In ker se datoteke shranjujejo v spletu, jih lahko kadar koli in kjer koli daste v skupno rabo s sodelavci ter zunanjimi uporabniki. Z videom HD za več oseb, skupno rabo vsebine in koledarji v skupni rabi boste vi in vaša skupina vedno na tekočem.
 

Preprosta nastavitev in upravljanje

Z navodili po korakih lahko preprosto nastavite uporabnike in začnete hitro uporabljati storitve. Do skrbniškega središča, ki je preprost za uporabo, lahko dostopate kjer koli in v njem upravljate vse svoje storitve. Office 365 namesto vas poskrbi tudi za IT, tako da so vaše storitve vedno posodobljene in pripravljene na uporabo.