Brezplačna nadgradnja na Windows 10 se izteka!

Objavil , dne 29.7.2016 v Storžič, Trgovina

Brezplačna nadgradnja na Windows 10 se izteka!

Naj vas opozorimo, da je čas za brezplačno nadgradnjo na Windows 10 možen le še danes, 29.7.2016!

Vsekakor vam, če ste uporabnik Windows 7 ali 8/8.1 in nimate specifičnih zahtev za uporabo starejšega sistema, nadgradnjo priporočamo.

V kolikor boste pri nadgradnji naleteli na težave, nas pokličite ali se oglasite v našem servisu za pomoč.

Operacijski sistem Windows 10 je izšel 29. julija 2015. Microsoft ga je uporabnikom svojih novejših operacijskih sistemov, Windows 7 in 8.1, za eno leto ponudil kot nadgradnjo s ceno nič evrov. Tisti, ki so ponudbo izkoristili, bodo vse nadaljnje nadgradnje in posodobitve prejeli brezplačno.

Zakaj je nadgradnja na Windows 10 priporočljiva?

Prispevek na Telekomu: http://tehnik.telekom.si/novice/Ste-na-racunalnik-ze-namestili-Okna-10-Za-brezplacno-nadgradnjo-imate-cas-samo-se-jutri

Uporabniki starejših Microsoftovih operacijskih sistemov Windows XP in Windows Vista so morali za nadgradnjo na Windows 10 plačati. Cena različice Home je pri nas od 115 evrov naprej, cena različice Professional pa od približno 170 evrov.

Toliko bodo ob želji po nadgradnji na novejši operacijski sistem od 29. julija odšteli tudi vsi uporabniki, ki do zdaj niso izkoristili Microsoftove ponudbe. Microsoft namreč ni nakazal, da bi lahko morda podaljšal promocijsko obdobje.

windows10_nadgradnja_banner

(Vir: SiOL.NET)

Vse, kar morate vedeti o Windows 10