Pisarna v oblaku – Office 365

Poenostavite vaše poslovanje

office365

Office 365 vam nudi pisarno v oblaku. Uporabljate ga kjer koli, kadar koli in v kateri koli napravi.

Office Online omogoča uporabo v spletu, z OneDrive delite in shranite datoteke, uredite skupne koledarje...

Oglejte si letak in preverite Office 365 poslovne pakete: Melom Office 365

Office 365 Business Premium

Zagotovite si brezplačno preizkusno različico že danes!

Poskenirajte QR kodo na levi ali kliknite na povezavo in si zagotovite brezplačen preizkus paketa Office 365 Business Premium.

Vaš Office – ne glede na to, kje ste

Na voljo imate znana vrhunska orodja za večjo učinkovitost – ne glede na to, ali ste v pisarni ali na poti. Vedno najnovejše različice programov sistema Office: ustvarjajte, urejajte in dajajte datoteke v skupno rabo z drugimi v realnem času v računalniku s sistemom Windows ali računalniku Mac, v napravi s sistemom iOS, Android™ ali Windows.

Orodja za strokovnjake

Naslovu za poslovno e-pošto dodajte ime svojega podjetja in tako ustvarite prepoznavnost v poslovnem svetu ter vzpodbudite zanimanje za posel s prilagojenim trženjskim gradivom, ki ga je mogoče preprosto ustvariti. Uporabite številna orodja za komunikacijo, od e-pošte in neposrednih sporočil do družabnih omrežij in videokonferenc.

Orodja za sodelovanje

Z 1 TB shrambe na uporabnika boste imeli dovolj prostora za vse svoje datoteke. In ker se datoteke shranjujejo v spletu, jih lahko kadar koli in kjer koli daste v skupno rabo s sodelavci ter zunanjimi uporabniki. Z videom HD za več oseb, skupno rabo vsebine in koledarji v skupni rabi boste vi in vaša skupina vedno na tekočem.
 

Preprosta nastavitev in upravljanje

Z navodili po korakih lahko preprosto nastavite uporabnike in začnete hitro uporabljati storitve. Do skrbniškega središča, ki je preprost za uporabo, lahko dostopate kjer koli in v njem upravljate vse svoje storitve. Office 365 namesto vas poskrbi tudi za IT, tako da so vaše storitve vedno posodobljene in pripravljene na uporabo.